Missionær

Vores primære missionær vi ønsker at støtte:


Lucy & Ivan Mortensen

Mit navn er Lucy Tyokase Mortensen og jeg har været missionær siden 1989, og jeg er et af de grundlæggende medlemmer af Urban Frontiers Mission, hvor jeg arbejdede i mange år, rådgivning og evangelisering af kvinder i prostitution og unge mænd i stofmisbrug. Jeg elsker at møde mennesker og hjælpe dem med at overvinde kontrol af vaner eller afhængighed. Som kristen, der har oplevet friheden ved at gå med Kristus, nyder jeg at hjælpe andre også med at opleve denne frihed, som kun findes i Kristus. Ivan er min mand og vi har pigerne Favour & Queen.

Galation 5: 1 har været min tjenestevers:
”Og det er for frihed, at Kristus Jesus har frigivet os. Stå så fast, og lad ikke jer blive belastet igen af et åge af slaveri. ”

Jeg hedder Ivan Mortensen og kommer fra Danmark. Jeg begyndte som missionær i 1993 med Ungdom med opgave (YWAM) Danmark, og har også arbejdet med YWAM Schweiz og Brasilien. Jeg arbejdede som praktisk personale, fx arbejdede i køkkenet, gjorde regnskab på administrativt kontor, en på én rådgivning, koordinerede rådgivningskoler osv.
Jeg er gift med Lucy og vi har 2 piger Favour & Queen. Jeg elsker at arbejde med mennesker og se Gud arbejde i mennesker gennem mig og de andre medarbejdere. Det bibelvers, jeg lever af, er: Filipperne 4:13 “Jeg kan gøre alt dette gennem ham, der giver mig styrke.”


Rose & Eddy Nyong
Rose & Eddy Nyong er det par, der har plejeret vores ejendom i alle de år Missionen ikke var aktiv. De har været gift i flere år og velsignet med tre vidunderlige døtre, Gloria, Jennifer og Priscilla.
Rose Jeg er 48 år. Sammen med min mand Eddy arbejder vi som fuldtidsmissionærer med Urban Frontiers Mission. Jeg brænder for de ting, som Gud brænder for; som er menneskers sjæle. UFM har givet mig en mulighed for at udføre denne lidenskab ved at nå ud til mennesker, der kæmper med afhængighed og i desperat behov for Guds helbredelse og genoprettelse.
Mine nøglevers er, Matthew 28: 18-20, der siger ”… Jeg har givet jer al autoritet i himlen og på jorden. Gå derefter til alle folk overalt og gør dem til disciple ”.